info&contact

schrijven In 2007 ben ik begonnen met ego echo: korte verhalen, hersenspinsels, observaties, proza en gedichten, noem maar op. Sommige schrijfwaar stamt zelfs nog uit mijn puberteit, lief hè?

Schrijven doe ik al sinds ik mij kan herinneren en toen het almachtige internet ook mijn geest begon te verzieken, zag ik mijn kans schoon om al mijn dagelijkse gedoe de wereld in te slingeren. Ik schrijf ook wel eens in opdracht onder een pseudoniem en soms doe ik wat vertaalwerk of ben ik te porren voor andersoortig taalwerk op freelance-basis.

Op een dag – die met een beetje mazzel niet al te ver meer in de toekomst ligt – zal er een bescheiden bundel in eigen beheer verschijnen. En zo af en toe sta ik ook wel eens gewoon wat voor mezelf uit te praten op een podium. Dat doe ik alleen, of bij gelegenheid tijdens een optreden van MANKES.

muziek/performance Muziek maakt naast het schrijven een heel groot deel uit van mijn leven. Ik schrijf mijn eigen teksten en nummers en voer ze sinds eind 2013 vooral uit met MANKES, de tweepersoonsband die ik vorm met mijn crime passionnel Selma Peelen/TUHBA.

Ik speel soms ook solo onder de naam The Weak And The Strong. Daarnaast heb ik nog de band die nooit echt op zal houden te bestaan, tenzij ik zomaar dood neerval: Cradle FC.

Je kunt me heel sporadisch ook nog tegenkomen als percussionist bij singer-songwriter jd meatyard, een Schotse Ier die vooral in Engeland optreedt, maar in Spanje woont. Los van al dit moois, heb ik ook flink wat percussieve kilometers gemaakt met singer-songwriter Miss Anthropy (Bristol/Utrecht).

beeld Wat ik ook nog graag mag (en moet, het is een vloek!) doen is tekenen. Viltstiften, verf, karton, pen, alles wat maar strepen en krassen maakt. Want ja, het is nogal expressief. Online nog schaars, maar ook dat zit in de kokerrrr.

mis niets FOMO – The Fear of Missing Out – ken je dat? Angst is een slechte raadgever, dus abonneer je gewoon op mijn schrijfwaren door hieronder je e-mailadres in te vullen. Je ontvangt dan, nadat je de inschrijving hebt bevestigd, mijn berichten elegant in je mailbox. Mooi toch?

gelinkt MANKES The Weak And The Strong Cradle FC e t f records havick

recht van kopie Creative Commons-Licentie
ego echo valt onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 4.0 Internationaal-licentie.