Regendans

Het is een dag om je pyjama aan te houden. En dat is ook zo'n beetje hoe we er hier bij hangen. De een op de bank, de ander met zijn neus achter een schermpje. Buiten willen we niet zijn, niet nu. Wat een zeikdag. Maar vanachter het raam is het best uit te houden. Daarbij, vanaf morgen gaat alles weer vol gas door. Prima dus, zo'n dreinerige pas op de plaats.

Overigens wordt er ook heus nog wel wat nuttigs gedaan. Dingen rondom aanstaande optredens bijvoorbeeld. Gisteren kregen we de tip om ook eens bij het radioprogramma Alternative FM een poging te wagen. Gelijk vandaag maar in de typemachine geklommen en zowaar lijkt het ergens toe te leiden. Eind december. Alle broodnodige details volgens nog hoor, wees gerust.

Over gisteren gesproken, het was goed toeven bij het programma Zwaardvis. We speelden twee keer twee nummers en maakten voorafgaand een praatje. Stel nou dat je het hebt gemist, dan kun je het hier (klik linksonder op de webpagina van Zwaardvis) eenvoudig terugluisteren. In het eerste uur beginnen we bij minuut 31.46 en in het tweede uur bij 13.43. De techniek staat voor niets.

Ondertussen klinkt hier uit de speakers een cd van Massive Attack. Het past bij de staat van zijn in Huisje Weltevree. Toch gooi ik in deze echoput iets van een heel andere strekking naar beneden. Fever Ray. If I Had A Heart. Lekker duister, lekker maf.

#waanvandedag