Rondvraag

In Den Haag worden de notulen nog eens besproken terwijl elk weldenkend persoon allang weet dat het allemaal vervuild water onder de ingestorte brug is. Zoals mijn goede vriend John D. zingt: 'they talk and they talk and they talk'. Ik zal onderaan dit schrijfsel het nummer plaatsen, gewoon als hartverwarmertje.

Wat mijn hartje vandaag blij maakt is dat mijn uitspatting 'Resonanz' is goedgekeurd voor distributie en het kleinood as we speak al op Spotify is te vinden. Toch leuk. En in de komende weken zal het wereldwonder op nog heel veel meer andere muziekplatformen boven komen drijven. Hoewel, het zal altijd een ondergronds gebeuren blijven. Goed graven dus en vergeet je snorkel niet.

Vandaag stond ook een klauwsessie op het programma. Samen met vriendin K op zwerftocht, afval grijpend en ondertussen een poging tot babbelen – niet te doen, we zijn beiden niet in staat om ons op twee dingen tegelijk te richten. Maar omdat we ook maar gewoon van smeltwater zijn gemaakt en het hier in Amsterdam stug doorregent, slaan we onze klauwtjes op een ander moment uit. Neemt niet weg dat we elkaar wel gezelschap hebben gehouden. Thee en een praatje. Laat de dag dan maar donderen.

Zoals gezegd nog een muziekje voor onderweg. De enige echte jd meatyard met zijn oprechte 'blow it out your arse'. Hatsa!

#waanvandedag #muziek