Slingerweg

Ik ben niet Trumps type. Daar ben ik wel redelijk zeker van, al weet je het nooit met die gek. Toch valt met die waarschijnlijkheid een minuscule last van mijn schouders. Ik bedoel, met mijn Atlas-persoonlijkheid helpen alle beetjes lastenverlichting. Mocht ik dus ooit nog eens in de stinkende aanwezigheid van deze volslagen gestoorde man zijn, dan weet ik vrij zeker dat ik niet door hem zal worden verkracht. Ik ben zijn type niet. Alleen de dombo die zichzelf op dit moment president van de VS noemt komt ermee weg om dat als geldige verklaring te geven voor de recente beschuldiging van verkrachting. “Ze is mijn type niet.” En er wordt nog om gelachen ook. Welkom bij de beesten.

Nog een schaterlachertje voor rechtsdragenden: rekeningrijden komt pas ergens in 2026 aan de orde. Uitstelpolitiek tot in de puntjes achter de komma. Slechts een van de vele, vele tragische voorbeelden van hoe we onder de terreur van Rutte 1 tot en met 3 alles alleen maar voor ons uitschuiven en alles alleen maar meer en meer naar de klote gaat. Tot groot genoegen van de old boys die hun gebleekte tanden nog maar eens in een steroïde-doordrenkt varkensboutje zetten. Mars is volgende planeet die ze langzaam en zeker gaan vernietigen.

Misschien had u het nog niet door, maar deze hele schijtpolitiek maakt mij ziek. Doodziek. En furieus. Wat zal leiden tot een gevalletje verwarde man. En dat wordt dan weer een nieuwsbericht. Hoop gedoe. Voordeel is dat ik mij al enorm thuis voel in Den Dolder. Ja, oké, zure humor. Ik zeg het er maar bij. Stel dat de AIVD meeleest. Je weet maar nooit.

Net als de zogenaamde humor die de man in de trein gisteren dacht te hebben met zijn kutopmerking over iemand die voor de trein was gestapt. Want hoe treurig ook, voor iedereen die er direct en indirect mee te maken krijgt, een grapje moet kunnen, zo dacht deze leuke kerel. Het leek hem wel gepast om er een grapje over te maken tegen de conducteur: “dat verwacht je toch alleen ergens tussen De Bilt en Den Dolder en niet hier, hè?” Hij moest er zelf nogal om lachen. Waarschijnlijk aangemoedigd door de ongemakkelijk stilte. Iets met houding.

Zo, en nu over naar het WK in Frankrijk. Nederland – Japan. Hup wereld!

#waanvandedag #nieuws #trein