Pekel

Als zelfs supermarktketens e-mails gaan sturen met de vraag om nu eindelijk eens te kappen met het in diskrediet brengen van hun favoriete actie-cavia's, dan is de wereld echt in de war. Een auteur die wij hier hoog hebben zitten meldde dat het redelijk opmerkelijk is dat iedereen er met wc-papier vandoor gaat. Voor zover bekend is onze meest recente hype er niet eentje die enorm op de ontsluiting der kringspieren werkt. Ach ja, bezie de mens. De sprinkhanen dansen door de straten en krekelen vrolijk verder bij zoveel stupiditeit. Oké. Ik zal weer enigszins normale taal gaan gebruiken. Hoewel bovenstaande niet zo abnormaal is, hooguit wat cryptisch (hop, daar gaan we weer, oh nee!).

Maar echt, in de huidige situatie kan ik niet anders dan mijn mensbeeld bevestigd zien. Ieder voor zich en vette pech als je geen geld hebt voor hamstersessies en/of een dikke bolide die al die bizarre hoeveelheden helpt naar je sneue optrekje te vervoeren. Gelukkig heb je genoeg toiletpapier en zeep tijdens de laatste dagen voor de apocalyps. Mwah, goed, vooruit dan: dat is wat overdreven. Al zou het beter zijn als het waar was. Weg met de plaag die arrogant rechtop loopt; snotterend, hoestend en proestend naar het roemloze einde.

Pomtipom, gezellig hier. Ja, excuse moi. Neem het vooral met een stevige korrel zout. Zolang je goed pekelt, bederf je niet.

#waanvandedag #covid19 #corona #hamsteren #crickets